OPTIMALE MARKETINGONDERSTEUNING

Bij Createve Marketing is elke klant uniek. Daarom werk ik volgens uurtarief maar kan je er ook voor kiezen om een pakket af te nemen. Zo kan je maandelijks een vaste marketingkost incalculeren, die niet telkens wijzigt.

 

POPULAIRE PAKKETTEN

Image by William Iven
Image by J. Kelly Brito
iphone

ALLROUND MARKETING ANGEL

Je scrollde doorheen de alle pakketten en dacht op het einde van de rit: "Eigenlijk heb ik iemand nodig die dit alles voor mij uitwerkt en opvolgt." Geen paniek: ook dan kan je een beroep doen op Createve. Ik kom bij jou op kantoor of werk van thuis uit. Goeie afspraken maken goeie vrienden.

COPYWRITING WIZARD

De boodschappen die je in je marketingstrategie definieerde, moeten tot een verhaal gekneed worden. Laat mij jouw boodschappen vertalen naar leesbare copy die iedereen begrijpt en aanzet tot actie. It's what I do best, volgens de regels van de kunst.

SOCIAL MEDIA FAIRY

Via welke sociale media kanalen bereik je je doelgroep(en) het best? Laat ons dat even bespreken. Vervolgens maak, post en adverteer ik je boodschappen. Bovendien kan je op mij rekenen om alles te monitoren: van reacties tot binnenkomende berichten. Een full package dat je volledig ontzorgt.

 

ANDERE PAKKETTEN

Image by Agence Olloweb
Image by Emma Matthews Digital Content P

MARKETING QUICK FIXER

Wil je zelf aan de slag met je marketingactiviteiten maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen? Dan kan ik de huidige stand van zaken voor jou analyseren. Op basis daarvan bepaal ik enkele verbeterpunten/quick wins en geef ik je tips & tricks mee voor een efficiënte aanpak.

CONTENT EXPERT

Een overzichtelijke content kalender is een must: wat plaats je wanneer op welk kanaal (richting welke doelgroep)? Ik maak zo'n kalender voor jou op en kan die volledig uitwerken en opvolgen. Zo bereik je op regelmatige basis jouw (potentiële) klanten.

Image by Webaroo
Image by Benjamin Dada

E-MAIL MARKETING QUEEN

E-mails zijn nog altijd belangrijk in jouw communicatie richting (potentiële) klanten. Je gaat hier dus het best doordacht mee aan de slag. Een gerichte strategie, mooie templates, een correcte klantensegmentering en automatisatie zijn enkele cruciale begrippen voor succesvolle e-mail marketing.

GOOGLE ADS HANDLER

Adverteren in Google kan je heel wat nodige leads opbrengen. Maar hoe begin je eraan? Welke budgetten stel je voorop? En heb je voldoende tijd om aan de opvolging te besteden? Ik kan hiermee overweg, zet en volg alles nauwgezet voor je op.

Image by Kelly Sikkema

MARKETINGPLANNER

Succesvolle marketingactiviteiten beginnen bij een degelijk plan. Laat ons samen jouw producten, doelgroepen, kanalen en boodschappen bespreken. Verder hangen we daar doelstellingen aan vast zodat we alles goed kunnen opvolgen.

 

CONTACTEER ME VRIJBLIJVEND

Ben je nieuwsgierig wat marketingondersteuning van Createve je zou kosten? Vul onderstaand formulier in en ik bel je even op om je wensen te bespreken. Op die manier kan ik een concrete en correcte offerte voor je opmaken.

 

+32494074472

Steenovenstraat 13
8570 Anzegem

©2020 door Createve Marketing