Image by Timo Volz

OVER CREATEVE

Knowledge is power

Voordat je met mij in zee gaat, vraag je je waarschijnlijk af waar ik mijn ervaring en kennis vergaart heb. Daarom geef ik je graag onderstaande oplijsting mee.

 

WERKERVARING

COMMUNICATIEASSISTENTE

Bekaert

Ik begon mijn carrière bij Bekaert. Eerst als Management Assistant, later als Communicatieassistente op de Corporate Communications afdeling. Ik nam er interviews af en schreef artikelen voor het intern magazine voor kaderleden en stond in voor de organisatie van beursdeelnames + de uitwerking van alle nodige marketingtools daarvoor.

GENERAL MARKETING ADVISOR

TVH - Thermote & Vanhalst

Een jaartje later ging ik aan de slag bij TVH - Thermote & Vanhalst. Ik werkte er promotionele acties uit en was back-up voor de marketing voor de overzeese filialen. Daarnaast kreeg ik er twee leuke uitdagingen op mijn bord: meewerken aan de uitbouw van de webshop en het uittekenen van de eerste lijnen van een social media strategie en policy.

CATEGORY SALES SUPPORT

Van Marcke

Bij Van Marcke was ik als Category Sales Support HVAC verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van een marketingstrategie voor de HVAC-producten. Dat hield onder meer in dat ik de promotionele acties en branding campagnes uitwerkte, teksten schreef, beursdeelnames organiseerde en aan mediaplanning deed voor de merken.

MARKETINGVERANTWOORDELIJKE

Renson

Als Marketingverantwoordelijke bij Renson stond ik vooral in voor de mediaplanning en de ondersteuning bij beursdeelnames en evenementen. Een boeiende job waarin ik veel mensen heb leren kennen. Copywriting en meedenken omtrent de marketingstrategie waren ook twee cruciale onderdelen van de job.

MARKETINGVERANTWOORDELIJKE

Lab9

Bij Lab9 was ik verantwoordelijk voor de marketing van de Lab9 winkels. Ik beheerde de social media, website en webshop en maakte op regelmatige basis mailings richting particulieren. Daarnaast was ik - in overleg met Apple - verantwoordelijk voor de in-store communicatie in de winkels.

COMMUNICATIEASSISTENTE

ForFarmers Belgium

Toen ik bij ForFarmers Belgium aan de slag ging, was ik al enkele maanden zelfstandig in bijberoep. Als Communicatieassistente verzorgde ik daar vooral de content marketing voor de website en social media, de mailings en het drukwerk. Copywriting was hier de rode draad. Er was ook het occasionele ondersteunende werk voor beursdeelnames.

 

STUDIES

BACHELOR IN DE JOURNALISTIEK

Het schrijven van teksten heeft altijd al in mijn vingers gezeten. Ondanks het feit dat ik een carrière als vertaler of tolk nastreefde, bleek mijn liefde voor schrijven een pak groter. Ik koos tijdens mijn studies dan ook voor de afstudeerrichting 'Tijdschrift' met als keuzevakken 'Lifestyle' en 'Spaans'.

BACHELOR NA BACHELOR IN COMMUNICATIEMANAGEMENT

Na mijn studie Journalistiek besloot ik er nog een jaartje Communicatiemanagement aan te breien. De jobs in de media lagen op dat moment allesbehalve voor het grijpen en een specialisatiejaar leek me logisch. Ik koos voor de afstudeerrichting 'PR-Woordvoerder'.

 

+32494074472

Steenovenstraat 13
8570 Anzegem

©2020 door Createve Marketing