• Evelyn Verzelen

De eerste kennismaking is altijd spannend!

Bijgewerkt op: 10 apr 2020


Hé jij! Welkom bij Createve! Dit is waarschijnlijk je eerste kennismaking met het bedrijf. Het leek me dan ook logisch om mezelf even voor te stellen: wie ik ben en wat mijn ervaringen zijn. Zo vorm jij je een beeld van Createve en kan je bepalen of we een goeie match zouden zijn. Let's begin!


Om het toch wat origineel aan te pakken, omschrijf ik mezelf graag in enkele bullet points.

  • woont met partner en dochter in het landelijke Anzegem

  • extreem sociaal maar ingetogen op de juiste momenten

  • pakkie-an die voor alles een oplossing wil

  • ontspant veel en graag

  • maar gaat even graag op stap

  • verslaafd aan boeken


En dat laatste punt heeft mijn professionele leven grotendeels bepaald. Als kind was ik namelijk al gefascineerd door letters en woorden. Van zodra ik kon lezen, waren de tweewekelijkse bezoekjes aan de bibliotheek het hoogtepunt van mijn bestaan. Tot op vandaag probeer ik veel te lezen. Dat lukt niet altijd even goed maar ik doe mijn best. Alleen is de traditie van het bibliotheekbezoek wat verloren gegaan. Ik streef namelijk naar een eigen boekencollectie die gigantisch is en koop mijn boeken tegenwoordig allemaal online of in een fysieke boekenzaak.


Logisch!

Het is dan ook niet zo gek dat ik koos voor studies die op mijn fascinatie aansloten. De studie Journalistiek was écht mijn ding: taal en creativiteit staan daar voorop. Ik kon me uitleven in wat ik schreef - zolang het volgens de regels van de kunst was. Zaken opzoeken, bijleren over verschillende onderwerpen en er vaak nog eens mijn eigen mening over kunnen geven: I LOVED IT! Na drie jaar breide ik er nog een Bachelor-na-Bachelor Communicatiemanagement aan. Op die manier kon ik ofwel aan de slag in de journalistiek of kon ik het bedrijfsleven intrekken.


Working girl

Ik koos voor het laatste. Waarom? Ik dacht dat ik in het bedrijfsleven veel meer zou kunnen bijleren én de stabiliteit als werknemer in een bedrijf vond ik toch geruststellend. Mijn beslissing was de juiste. In mijn eerste job kwam ik al direct in aanraking met het fenomeen 'marketing'. Ik was op slag verliefd en bekwaamde me verder in allerlei aspecten ervan, in verschillende functies in meerdere bedrijven. Hierdoor heb ik ervaring in meerdere aspecten van marketing en kan ik zowel strategisch meedenken als tot 85% van de marketingactiviteiten van een bedrijf uitvoeren.


Desalniettemin evalueer je op een gegeven punt je staat van dienst. Ik had voor leuke bedrijven gewerkt, had leuke jobs gehad maar niks kon me op een bepaald moment nog tevreden stellen. Niks was nog voldoende uitdaging. En dan begint je te malen. Het was uiteindelijk mijn partner die me het laatste zetje gaf.


Createve is born

In oktober 2017 zag Createve het levenslicht. De naam - eentje die al te vaak verkeerd uitgesproken wordt - is een woordspeling op het woord 'creative'. Door de 'i' door een 'e' te vervangen, kon ik er ook mijn eigen naam in integreren - vrienden noemen me namelijk 'Eve'. Dat terzijde, is het idee voor mijn bedrijf ontstaan vanuit twee gegevens:

  1. Ik wilde een steentje bijdragen aan de groei van eenmanszaken en kleine kmo's. Zij hebben vaak niet de budgetten om een marketingafdeling uit te bouwen maar hebben wel nood aan een efficiënte uitbouw van hun marketingactiviteiten.

  2. Grote bedrijven hebben meestal een marketingafdeling die campagnes voor hen uitwerkt. Maar doorheen de jaren vallen collega's vaak uit wegens zwangerschap of langdurige afwezigheid. Als die niet intern opgevangen kunnen worden, wilde ik met Createve de oplossing kunnen bieden.


Deze uitgangspunten zijn voor mij al een goeie beslissing gebleken. Tel daarbij mijn ervaring in verschillende marketingdomeinen in combinatie met een persoonlijke aanpak en dan heb je een compleet pakket.


Benieuwd hoe Createve een verschil kan maken in jouw marketingactiviteiten? Wil je een tweede (face-to-face) kennismaking?

Contacteer mij!67 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven